Dana White: „Mayweather vs. Khabib? Jedině v UFC“

Dana White již jednou řekl, že nemá zájem o souboj dvou neporažených bojovníků. Král boxu proti králi MMA. Jedná se spíše o spekulace, avšak prezident UFC nemůžou tuto situaci úplně ignorovat.

Vše začalo vítězstvím Khabiba na UFC 229. O týden později se neporažený šampion střetl s generálním ředitelem Mayweather Promitions Leonardem Ellerbem, který volá po zápase s neporaženým boxerem. Sám Floyd prohlásil, že takový zápas dává smysl.

„Jasné, pojďme bojovat. Jsem svým vlastním pánem. Nemohu říct, jak se k tomu postaví Khabib, ale já myslím, že se můžeme domluvit.“ řekl v rozhovoru Floyd Mayweather.

Dana White má na situaci zcela opačný názor.

„Podívejte, pokud chce Mayweather bojovat, ať přijde. Bude bojovat v UFC. Znovu boxovat nebudeme, tím jsme si již prošli. To je vše. Chce bojovat? Ať přijde a dostane opravdový zápas“

Floyd samozřejmě ví, že v kleci by neměl žádnou šanci a proto stojí pouze o boxerský duel.

„Kdo tady strana A? On mi zavolal, takže musí přijít do mého světa.“

Dana White již několikrát prohlásil, že má zájem uspořádat i boxerské zápasy. Vše má ale svůj čas. Vše nasvědčuje tomu, že se Khabib příště postaví Tony Fergusonovi, který si duel o titul zaslouží víc, než kdokoliv jiný.

„Myslím si, že Tony Ferguson je ten správný soupeř. Tony svůj pás neztratil v zápase, ale kvůli zranění, takže by měl dostat titulovou šanci. Uvidíme, jak to celé dopadne, záleží na spoustě okolností.“

Boxerský duel Floyda s Khabibem je čistý nesmysl a fanoušci to moc dobře vědí. Khabibův box patří k průměru v UFC, jakou šanci by tedy měl proti nejlepšímu boxerovi všech dob? V zákulisí se mluví o možném souboji Khabib vs. GSP. UFC nemůže Fergusona dále ignorovat, avšak prodej pay-per-view je hnacím motorem celé společnosti, proto se nemůžeme divit, kdyby Tony o svůj titulový zápas znovu přišel.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here