Dana White: Trestat bojovníky za trash talk je holý nesmysl

Králem takzvaného trash talku je bezesporu Conor McGregor. Před svým posledním duelem v UFC dle mnohých zašel za hranu. Výkonný ředitel Nevadské atletické komise Bob Bennett dokonce uvažuje o trestání bojovníku, za jejich nevhodné chování během tiskových konferencí. Dana White se nápadu zasmál a považuje ho za nesmysl.

Khabib Nurmagomedov neusnesl urážky Conorova týmu a spor vyřešil po svém. Všichni víme, jak turnaj UFC 229 skončil. Oba bojovníci si již vyslechli své tresty a Bob Bennett dokonce uvažuje o trestání bojovníků, za jejich nelichotivé poznámky.

„Myslím si, že v některých případech došlo vyjadřování bojovníků až za hranu. Neexistují jiní sportovci, kteří by mluvili na tiskových konferencích tak, jako pan McGregor.“

Atletická komise v Nevadě zůstává otevřená možnosti sankciovat bojovníky, pokud překročí hranice trash talku. Prezident UFC Dana White považuje myšlenku za naprosto šílenou.

„Je to naprostý nesmysl a bláznovství. Navíc si myslím, že je to protiústavní. Netuším, jak by to chtěli legálně kontrolovat. Ti chlapi proti sobě nastoupí v kleci. Mlátí se do obličeje, škrtí se do bezvědomí, ale urážet se nemohou? Je to úplně směšné.“

Když Vás čeká soupeř, který Vám chce ublížit, dá se očekávat, že na jeho adresu pronesete spoustu nelichotivých slov. Conor McGregor je v tom učiněný mistr. Každého svého soupeře na tiskové konferenci doslova rozebral, až Khabib Nurmagomedov to neustál. Někteří dokonce házejí vinu na Conora, že běsnění Khabibova týmu je důsledkem McGregorových urážek. Nápad Boba Bennetta je kontroverzní, všichni víme že trash talk k MMA jednoduše patří.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here