Dlouho se to propagovalo jako největší galavečer UFC v historii, ale takových prohlášení už tu v minulosti bylo hodně a ne vždy se to podařilo naplnit. Tentokrát je tomu ale jinak – UFC 229 bude určitě nejprodávanější pay-per-view v historii společnosti. Potvrdil to prezident Dana White.

„Nedokázali jsme 3 miliony (prodejů PPV), ale je hodně těžké už jen pokořit hranici 2 milionů. Dokonce i Tyson vs. Holyfield měli nějakých 1,995 milionu (prodejů), ani takovéTo události nedokázaly překonat 2 miliony. Ale my jsme daleko přes 2 miliony, takže jsem nadšený.

Dnes dopoledne začala PPV čísla pomalu naskakovat. Jsem v mnohem lepší náladě než v sobotu. To jsem na tom byl mizerně, protože pro tenhle sport makám už dlouho a chtěl jsem mít tu největší show v historii. Nechtěl jsem, aby se stalo něco takového, ale stalo se a my se s tím vypořádáme.“

UFC se nikdy v historii nepodařilo překonat dvoumilionovou hranici. Doposud nejúspěšnějším pay-per-view bylo UFC 202, kde došlo na odvetu mezi Natem Diazem a Conorem McGregorem – 1,6 milionu prodejů. Ve skutečnosti nejlepší pětku prodaných přenosů ovládá McGregor se čtyřmi zápasy – dvakrát proti Diazovi, dále proti Alvarezovi a také Aldovi. Je tedy jasné, že se znovu potvrdilo, jak je Conor pro UFC velmi důležitý co se týče zájmu o společnost a její produkt.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here