Nedávným oznámením UFC potěšilo snad každého fanouška pořádně tvrdého MMA. Své síly spolu totiž poměří „Černá Bestie“ a „Predátor“.  Řeč není samozřejmě o nikom jiném než Derricku Lewisovi a Francisi Ngannou.

Lewis už si na Ngannou brousil zuby nějakou tu dobu a nezapomněl ho čas od času počastovat ostřejším vtípkem přes sociální sítě. Tenhle matchup se Lewisovi zamlouvá a sám se nechal slyšet, že pokud by to snad nemělo skočit předčasně a šlo by se k bodovým, tak to ať ho UFC raději vyhodí.

„Nemůže to dojít k bodovým. To prostě není možné. Pokud se to stane, UFC mě musí propustit,“ vtipkuje Lewis.

Takový scénář by vážně předpokládal málokdo. Jednak je to těžká váha a druhak oba patří k těm největším ranařům a jejich bomby jsou doslova postrachem.

Francis má za sebou šílený rok, kdy se kolem něj utvořil takzvaný „hype train“ delší než Transsibiřská magistrála, který však před konečnou – titulovou – stanicí narazil na Stipeho Miocice. Jistě si všichni pamatujete, že v zápase s Miocicem ho zradila fyzička a wrestling. Lewis je toho názoru, že Miocic mohl zápas ukončit před limitem.

„Stipe ten zápas mohl ukončit a to o hodně dřív. Stejně tak to mohl zastavit i rozhodčí. Francis se po druhém kole nezmohl absolutně na nic a nevyslal ani úder. Poté, co Stipe trefil a dostal ho na zem, měl ho zasypat pořádnými údery a ukončit. Já bych to tak udělal.“

Zápas Francis Ngannou vs. Derrick Lewis se uskuteční na UFC 226 7. července v rámci International Fight Weeku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here