Donald Cerrone zraněn. Do zápasu s Lawlerem na 213 nenastoupí. Možná už ale na 214!

cowboy cerrone
cowboy cerrone

Na potřetí už snad zápas Lawler vs. Cerrone klapne!

Možná jeden z divácky nejočekávanějších zápasů nadcházejícího UFC 213 se ruší nebo tedy aspoň přesouvá. Donald Cerrone musí ze zápasu s Robbie Lawlerem kvůli zranění bohužel odstoupit.

Je to vůbec poprvé, co Cowboy Cerrone (32-8, 1NC) odstoupil ze zápasu kvůli zranění. Vy všichni, co Cowboye znáte, tak určitě víte, že to musí být sakra vážné zranění, když kvůli něj odstupuje. Pokud je totiž někdo, kdo to miluje a nechce být nějakou delší dobu ze hry, tak je to právě Donald Cerrone.

Robbie Lawler (27-11, 1NC) bojoval naposledy na UFC 201 s Tyron Woodley. Překvapivě prohrál už prvním kole na KO a ztratil svůj titul. Jejich první zápas měl být už Madison Square Garden na UFC 205 (s Cowboyem), ale Robbie si chtěl vzít delší pauzu.

Není to ale tak černé, jak to vypadá. Podle zdrojů z MMA Fighting je docela dost možné, že se ten zápas přesune hned na další číslovanou akci UFC 214: Cormier vs. Jones 2, 29 července. Pro 214 by to byl další skvělý zápas, a když vezmeme v úvahu, jak neskutečně nabitá je karta UFC 213, tak by to zas tak citelný ztráta nebyla a ten necelý měsíc si na tuhle ‚řežbu‘ rádi počkáme.

UFC 213:
Amanda Nunes vs. Valentina Shevchenko (titul bantamové váhy ž.)

Yoel Romero vs. Robert Whittaker (interim titul střední váhy)

Fabricio Werdum vs. Alistair Overeem

Anthony Pettis vs. Jim Miller (Pettis a jeho návrat zpět do lehké váhy)

Travis Browne vs. Aleksei Oleinik

(mmafighting.com)

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here