DUO PETRÁŠEK A KOMETA VÁVRA – GCF 33.

V neděli se uskuteční turnaj MMA v Poděbradech na kterém se představí spousta domácích zápasníků v čele s domácími boric z MMA Poděbrady.

Hlavní roli sehraje Miloš „Meloun“ Petrášek, který proti Maďarskému šampiónovi v kempo karate zkusí natáhnout svou sérii 7 vítězství. V loňském roce triumfoval třikrát, když porazil Šírilu, který se však od té doby hodně zlepšil a na zápas nastupoval na poslední chvíli. Viliuse a Marcinu. Všechny zápasy dohromady trvaly asi tak 5 minut.
Kempo karate bylo do MMA základem i pro Atilu Végha nicméně dnes je tento sport naprosto na jiné úrovni a Petrášek by měl být doma favoritem.

Vít „Kometa“ Vávra
se vrátil na konci loňského roku po delší pauze vítězně a jeho bilance je stejně jako u Petráška 7-1. Jeho soupeř přijíždí také z Maďarska a je jím Lászlo Soltesz. Tohoto bojovníka jsme mohli vidět v duelu s Kinclem na konci roku 2014. Patrik si s Maďarem poradil a vzhledem k tomu, že je Maďar sice zkušený, ale jeho kariéra se odehrává ve dvou velkých vlnách. Nejprve ta vítězná a nyní ta opačná je Vávra se svým rekordem, ale především schopnostmi také jako Petrášek favoritem.

Za zmínku jistě stojí i další zápas Ondřeje Petráška s Jankou, který má za loňský rok bilanci 3-0 a znalci na startovce v prvním zápase naleznou syna domácí legendy Denise Poborského.

Turnaj se odehraje v neděli od 18h ve sportovní hale v Poděbradech.

Fightcard :
-93kg GCF rules 3x5min
Csaba Hocz vs Miloš Petrášek
-70kg GCF rules 3x5min
László Soltész vs Vít Vávra
-84kg GCF rules 3x5min
Miroslav Hladký vs Adam Knajbl
-77kg GCF rules 3x3min
Jan Janka vs Ondřej Petrášek
-77kg GCF rules 3x3min
Vilém Lác vs Martin Heller
-77kg GCF rules 3x3min
Milan Gargoš vs Marek Valchař
-93kg CSMMA rules 2x3min
Jan Bálek vs Tomáš Novotný
-93kg CSMMA rules 2x3min
Tomáš Svoboda vs Jakub Mikluščák
-77kg CSMMA rules 2x3min
Daniel Švestka vs Michal Beneš
-70kg CSMMA rules 2x3min
Denis Poborský vs Jan Turek

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here