FAMÓZNÍ KO Aarona Pico, levačka alá McGregor – Příběh tohoto mega talentu

Aaron Pico byl často nazýván největším MMA prospektem v historii. A to už v dobách, kdy teprve začínal střední školu.

Proč tomu tak vlastně bylo? Jako teenager to skoro dotáhl do amerického wrestlingového olympijského týmu a mnoho lidí z jeho okolí (gymu, trenéři atd..) říkali, že jeho box je ještě lepší, než wrestling.

Jeho služby si už pár let zpět zarezervoval Bellator. Nabídnul mu pěknou smlouvu a slíbil, že i když ještě v nejbližších letech nebude chtít zápas, i tak ho budou normálně platit a přispívat mu na každodenní život a trénink.

No a pár let na to přišel první zápas. Mělo to být velké. Dostal se až na hlavní kartu největšího turnaje Bellatoru v MSG. Stále to byl však amatér s žádným profi zápasem. A výběr soupeře se Bellatoru vymstil. Byl jim Zach Freeman, šampión TITAN FC se skórem 8-2.

Zápas skončil už po 24 sekundách…

Pico plný odhodlání bezhlavě nalétnul na zkušeného Freemana, který ho dobře trefil a vzápětí uškrtil gillotinou.

Hořký začátek kariéry a obrovská vlna kritiky směřovaná na matchmaking Bellatoru. Nezbývalo než sklopit hlavu, uznat a chybu a jít dál.

Teprve dvacetiletý Pico měl před sebou nejtěžší životní období a zkoušku. Vyrovnat se s prohrou z tak dlouho očekávaného debutu, který sledoval skoro celý MMA svět.

„ 24. červen v Madison Square Garden byl tím nejtrapnějším dnem v mém životě.“ sám říká.

S prohrou se však dokázal srovnat a začal trénovat ještě tvrději. Okamžitě chtěl další zápas a dokázat, že na to opravdu má. I tentokrát se ale nechtěl smířit s podprůměrným soupeřem a vzal nabídku na zápas s o hodně zkušenějším bojovníkem, než je on sám, Justinem Linn (7-3).

Jak zápas dopadl? Posuďte sami.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here