FIGHT NIGHT WEST 2 & XFN 4 – Výsledky

FIGHT NIGHT WEST 2 & XFN 4 Výsledky

Druhý turnaj v Karlových Varech opět nezklamal. Představení ve spojení dvou organizací Fight Night West a XFN přineslo zvučné jména a papírově atraktivní zápasy. To se také promítlo do samotných zápasů. Už od začátku jel turnaj jako po másle a jedno ukončení střídalo druhé. Z jedenácti zápasů pouze jedno ukončení na body, a to v ženském zápase, kterých není nikdy dost.

V hlavním zápase si vítězství pohlídala suverénní legenda české scény “Monster“ Kníže, kdy mladému Hladkému nedal jedinou šanci. Druhé legendě a nejzkušenějšímu bojovníkovi české scény “Číňanovi“ Poborskému to tentokrát nevyšlo. Rodák z Karlových Varů na domácí půdě nestačil na mladou pušku Paradaisera z bratislavského OFA Gymu, který ho už v brzkých sekundách prvního kola ukončil tvrdě zasazeným zvedákem do protipohybu.

Turnaj se bohužel neobešel bez nepříjemného zranění, které utržil bojovník tělem i duší, Tomáš Peleška. Jednalo se o zlomeninu alá Anderson Silva. Peleška za bouřlivého potlesku, mávající z nosítek opouštěl klec a měl namířeno přímo na operační lůžko. Přejeme brzké a hladké zotavení.

Turnaje se zúčastnili také dva bojovníci z reality show Oktagon Výzva. Tomáš Lejsek získal po dvou prohrách  cenné vítězství ve skvělém zápase nad Radkem Šopovem. Už od prvních sekund jsme si mohli užívat akci nahoru a dolů. Oba borci trefovali tvrdé rány, které byli schopni ustát. Lejsek díky dobrému wrestlingu dokázal vzít Šopova hned několikrát na zem, kde ho taky později v druhém kole ukončil. Druhý účastník Petr Novák už tak úspěšný nebyl, opět doplatil ne nedostatečnou fyzickou kondici a v druhém kole soupeři Jankovi podlehl.

Výsledky:

Jan Václávek poráží Jana Davida v 2. kole na TKO (podle amatérských pravidel)

Jan Soukup porazil Tomáše Vacka v 1. kole na TKO

Jindřich Švestka porazil Pavla Pilného v 1. kole na submissi (armbar)

Michal Jančuška porazil Denise Poborského v 1. kole na submissi

Tomáš Fiala poráží Tonny Van Dijk v 2. kole na TKO

Petra Částková porazila Tiia Kohtamäki na body (30-27)

Tomáš Lejsek porazil Radka Šopova v 2. kole na TKO

Damian Skarzynski porazil Tomáše Pelešku v 1. kole TKO (zastaveno rozhodčím, zlomená holeň)

Jan Janka porazil Petra Nováka v 2. kole na TKO

Ronald Paradaiser porazil Číňana Poborského v 1. kole na KO

Petr “Monster“ Kníže porazil Miroslava Hladkého v 2. kole na submissi

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here