Fight Nigth West 2 & XFN 4

Fight Nigth West 2 & XFN 4

Už tento pátek budou Karlovy Vary a Grandhotel Ambassador dějištěm dalšího MMA turnaje. Tentokrát ve spojení s Fight Night West a XFN. Organizace Fight Night West si svou premiéru odbyla na stejném místě v březnu a vše dopadlo nad očekávání.

Diváci se můžou těšit na celkem 11 zápasů. Díky spojení organizací a zásahu XFN, se objeví zvučná jména a domácí špička. V hlavním zápase legenda české scény Petr “Monster“ Kníže proti ambicióznímu Miroslavu Hladkému, toho ve svých 20 letech čeká dosud největší zápas kariéry.

Po dlouhé době se doma opět představí další z legend českého MMA, matador Jaroslav “Číňan“ Poborský. Jak už tradičně, tak i za doprovodu jeho syna Denise Poborského, který své síly poměří s Michalem Jančuškou.

Svou stopu zanechala i OKTAGON Výzva, ze které se můžete těšit na Tomáše Lejska a Petra Nováka. Tomáš Lejsek půjde do zápasu s velkou motivací a chutí odčinit poslední dvě prohry z turnajů OKTAGON 2 a 3. Chybět nebude ani vždy atraktivní zápas žen. Svěřenkyně André Reinderse a Míroslava Šafry Petra Částková nastoupí proti finské bojovnici Tiia Kohtamäki.

Večerem bude doprovázet PSH Vladimír 518 a Eddie Stoilow.

Fight Nigth West 2 & XFN 4
Fight Nigth West 2 & XFN 4

Lístky ZDE

XFN, FNW

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here