Floyd Mayweather prozradil své silvestrovské plány.

Kdo čekal další velké PPV v boxu nebo dokonce zápas v UFC, byl na omylu. Floyd Mayweather opět přerušuje svůj „důchod“ a bude bojovat s 20letým Japonem – Tenshin Nasukawa. Zápas se uskuteční 31. prosince v Tokyu, před zraky 37,000 tisíc fanoušků a pod organizací RIZIN. Akce, kde se s největší pravděpodobností objeví i česká jednička Jiří „Denisa“ Procházka.

Zápas a angažování Mayweathere organizací RIZIN bylo oznámeno včera na tiskové konferenci, které se oba zúčastnili.

Ačkoliv zápas už byl oznámen, stále neznáme detaily. Promotér RIZINU prozradil, že se bude jednat o „speciální pravidla“ ale nevíme, zda to bude blíže boxu, MMA nebo něco ve zlatém středu. Každopádně Mayweather už sdílel fotku, kde má na sobě právě MMA rukavice.

„Chci jen bavit lidi. Bude ještě mluvit s mým týmem a věřím, že oni s Rizinem ty správné pravidla dohodnou. Jde jen o zábavu pro lidi.“

„Tenhle zápas je dost speciální. Dáváme lidem něco, co ještě neviděli.“

Už teď je jasné, že v zápase bude sportovní hodnota až na druhé straně, ale půjde spíše o popularizaci japonské organizace, která vznikla teprve v roce 2015, ale už teď má ve světě poměrně velké jméno.

Soupeř Floyda Mayweathera, Tenshin Nasukawa, je držitelem titulu RIZIN v pérové váze. Drží rekord 27-0 z kickboxu (21 KO) a 4-0 v MMA. O zápase řekl: „Je mi jedno, jestli půjde konkrétně o pravidla s kopy nebo bez. Nevadí mi ani box. Můj soupeř sice vypadá větší, ale myslím, že ho dokážu porazit.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here