Frankie Edgar zraněný. Na UFC 218 Hollowaye nevyzve. Kdo ho nahradí?

Nabitý konec roku si vyžádal první velkou ztrátu. Frankie Edgar nemůže do titulového zápasu s Maxem Hollowayem na UFC 218.

Frankie Edgar byl nucen přerušit své plány na 2. prosince a UFC 218, kvůli neupřesněnému zranění na tváři, které si žádá operaci.

Šampión Max Holloway (18-3) a jeho první obhajoba jsou tak v ohrožení. Od vítězství na UFC 212 a zisku titulu pérové váhy s Jose Aldem je třeba neztratit momentum a pokračovat na vlně hype.

Do zápasu zbývá jen necelý měsíc, což není ani na poloviční přípravný kemp. Na druhou stranu je ve hře titulová šance a stát se může cokoliv. Pro hodně mužů z vrchních příček žebříčku to může být jednoduchá cesta, jak se dostat k titulu.

Max Holloway na svém Twitteru vyzyvatele vybídl, ať ten zápas někdo vezme.

Ve hře je hned několik jmen. Renato Moicano, Yair Rodriguez a Jereme Stephens. To jsou bojovníci, kteří nemají v současné době domluvený zápas, ale pouze Moicano a Stephens svoje poslední souboje vyhráli. Stephens už se jednou s Hollowayem utkal a prohrál. Zbývá nám ještě Darren Elkins, který si rovněž vypracoval pěknou sérii vítězství. Dá mu UFC šanci?

O své místo na slunci a titulovou šanci se hlučně na Twitteru hlásí i Cub Swanson, který má ale domluvený zápas s Ortegou a navíc s Maxem už rovněž prohrál. Aby to nakonec nedostal Lobov.

Uvidíme, snad z toho nesejde a my se tento rok oblíbeného šampióna ještě dočkáme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here