FULL FIGHT – ŠPIČKOVÁ NOVINKA MEZI TURNAJI JIŽ TUTO SOBOTU

Banská Bystrica
30.5. – Zimní Stadión
Lístky 18,-eur
www.predpredaj.sk

Co si budeme povídat. Opravdu špičkový turnaj v kleci na Slovensku již nějaký ten pátek chyběl. Toto místo nyní zaplní turnaj, který navazuje na tradici Profiligy – FULL FIGHT

Nicméně nečekejte, že se budou odehrávat pouze zápasy podle pravidel MMA. Uvidíte i fantastické zápasy podle pravdiel K1 a tady je pozvánka na pár bonbónků z celé té krabice, kterou nám organizátoři nabídnou.

MORAVČÍK vs. VESELI
– hlavní zápas večera patří samozřejmě domácím DRACULOVI. Jeho soupeř je Albánský bojovník, který má titul šampióna WAKO a hlavně dokázal porazit Sichtmana, který je pro Moravčíka prokletým soupeřemse kterým 2x prohrál. Nic jednoduchého tedy Vlada nečeká, ale odměna by mohla být sladká.

moravčík

KINCL vs. PUKAČ
– zápas o kterém se již dříve mluvilo a několikrát byl zrušen se nyní se zpožděním bezmála dvou let konečně odehraje. Kincl je šampión GCF, který je přes svoji poslední porážku v hledáčku zahraničních organizací. Pro Pukače by možná výhra znamenala obrovský posun v jeho kariéře. Mezi oběma borci padlo na naše poměry dost „trashtalku“ a tak se můžeme těšit na velké emoce!

kinlc new

PACAS vs. LEKO
– Paco si po prohře s Hronem bude chtít spravit chuť na legendě, která sice již hodně ztratila ze svého lesku, přesto dokáže občas ušknout. Pro Pacase je to zápas ve kterém bude opět moci ukázat, že žádný jeho duel rozhodně není nudný!

leko

LAINZ vs. SHAOEV
– šest let neporažený Lainz se vrací do hry s mužem, který zatím neprohrál vůbec. Potřebujete lepší pozvánku? Tak ještě přidejme, že oba muži jsou specialisté na rychlá ukončení. Tady holt bude někdo nešťastný a my doufáme, že Lainz to nebude!

lainc

Jakoby to nestačilo, tak z dalších skvělých jmen se představí například Lucia Krajčovič, Tomáš Kužela, Tomáš Deák, Ilja Škondrič, Minči Páleš a další.

Zkrátka turnaj na kterém by jste rozhodně neměli chybět je za rohem. Tak honem nakoupit lístky a přijít včas, neb místa jsou v sektorech k volnému výběru. Nicméně vidět bude skvěle díky velkoplošným obrazovkám a těšit se můžete i na doprovodnou světelnou show stejně jako pak na následující párty v nejlepším klubu domácí scény.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here