GCF BRNO – PROCHÁZKU ČEKÁ ŽIVOTNÍ ZKOUŠKA, DIVÁKY ZÁŽITEK

22.5.2014 Boby Centrum – 19h

Zní to možná lehce romanticky, ale opak je pravdou. Michal Fijalka nemá s romantikou a příjemnými chvílemi docela jistě nic společného.

Tento polský bijec má jednak vynikající bilanci 13-4 a co hůř. Tuto bilanci sbíral skutečně na elitách váhy napříč Evropou i světem. Jen jména těch co jej porazili svědčí o jeho nesmírné kvalitě.

Polský kolega Celinski se vítězstvím nad Fijalkou dostal k lukrativní smlouvě s KSW. Yoel Romero se kterým Fijalka vydržel až do konce 3 kola má momentálně 5 vítězství v řadě v UFC. A i Holanďan Stringer se kterým Fijalka prohrál dvakrát je dnes již úspěšně v UFC.

Pakliže tam chce i Procházka, tak je Fijalka ten správný schod po kterém je třeba vystoupit. Ovšem tenhle schod vám nohu kroutí, páčí, láme a rozhodně nemá rád, když si na něj někdo vyskakuje.

Ostatně mohli jsme jej sledovat v Praze jak postupně zpracovává do té doby téměř neporaženého skvělého němce Tasillo Lahra, kterého nakonec udolal po 4 kole na totální vyčerpání a Fijalka v zápase ukázal, že jednak dokáže čelit tvrdým úderům a také otáčet již téměř prohrané zápasy.

Procházka musí předvést své maximum. V postoji má Fijalka 5 ukončení a na zemi 7submisí. Což znamená, že slabiny se hledají těžko a přednosti jsou vzhledem k zatím stále nejasné výkonosti Procházky na zemi jasné. Jestliže měl být Lotyš v Příbrami testíkem, tak Fijalka již připravenost Jirky na pokusy o TD a jeho schopnost dostat se ze země rychle na nohy jistě prověří.

Držme si tedy všichni palce. Neb příští pátek mnohé napoví o tom za jak dlouho nás bude Procházka bavit svými výkony v organizacích mimo naši republiku.

Dalším zápasům se ještě budeme věnovat, ale Vy si lístek na hlavní duel, ale i 9 dalších ve kterých se představí Kozma s Vostrým, Bartl s Lungrikem, Petrášek a nebo třeba finalisté o pás GCF Žák s Dvořákem kupte již dnes! www.ticketstream.cz

p.s. mnohé turnaje si dávají ať už do jména, či do vínku, že jsou opravdu nejlepší. Tento to skromně nehlásí, ale o to víc je to pravdou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here