GIBU 2. -LEGENDÁRNÍ MIGHTY MO PROVĚŘÍ TOMÁŠE HRONA

Siala-Mou Siliga je jméno, které nikdo z nás ještě neslyšel, ale skrývá se za ním pravá identita jednoho z nejznámějších zápasníků K1 všech dob – Mighty Mo.
Mo má k dnešnímu dni rekord 20-20 v K1 plus dalších 6-5 v MMA.

Je jen pár zápasníků, které nejvíce proslaví porážka a Mo tuto zkušenost má. Když se v roce 2004 probojoval do finále K1 byly jeho šance na úspěch poměrně slušné. Měl za sebou vítězný turnaj ve Vegas a vítězství nad Gary Goodridgem ve finálové eliminaci a v prvním kole finálové pyramidy tehdy 72kg Kaoklaie.

No a pak to přišlo. Největší váhový rozdíl v dějinách K1, kdy Mighty Mo vážil 127kg a váhový rozdíl mezi oběma tedy byl 55kg. Nakonec však nehrál roli a Kaoklai po naskočeném highkicku postoupi senzačně do semifinále…

Ovšem Mo má i spoustu slavných vítězství a jeho zadní pravá oprávněně dodnes děsí jeho soupeře. Mezi jeho oběti patří Wallis, Nortje, Gur, Hong Man Choi, Botha či dokonce trojnásobný vítěz Remy Bonjasky.
S Českým bojovníkem se potká podruhé. V prvním takovém střetnutí porazil Romana Kleibla.

Tomáše Hrona asi netřeba představovat. Vloni dokázal před velmi dobře zaplněnou arénou porazit Catalina Morosanu a letos tedy vyzve dalšího podobného střelce a my se můžeme těšit na to, že uvidíme spektakulární zápas, který bodové rozhodčí nejspíše nebude potřebovat!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here