GIBU FIGHT NIGHT 2 – HUTNÍKA ČEKÁ KÁMOŠ OD ILUNGY

Možná nejpopulárnější thaiboxer posledních dekád Ondřej „SPEJBL“ Hutník musí ve své přípravě reagovat na změnu, která potkala kvůli zranění jeho zápas.

Místo velmi obávaného Verlindena zaskočí jiný velmi nepříjemný bojovník. Švýcarský šampión Janos Nietlispach.
nitlispach

Janos má bilanci 50-9-1 (32KO) a loni jsme jej viděli ve vítězném zápase s Cingelem. Je to jeden z bojovníků, kteří se bez problému pohybují mezi 86-96kg a všude dokáže sbírat úspěchy.

Janos trénuje v týmu trojnásobného šampióna K1 Remy Bonjaskyho a Asmira Burgovice. Tréninkovým partnerem je velmi často DANYLO Ilunga, který dokázal Spejbla loni porazit v krásném zápase KO.

Sám Janos má spousty titulů u různých organizací a svým agresivním a přesným stylem je velmi nepříjemný komukoliv se postaví. Navíc soupeře si příliš nevybírá a z jeho bilance je jasné, že k tomu není ani žádný větší důvod.

Nietlispach disponuje bezmála dvěma metry a nebude tedy jednoduché se na něj dostat. Je docela dobře možné, že Ilunga bude v jeho rohu a tak je to pro Spejbla jedinečná příležitost jak se, alespoň částečně pomstít a zároveň Ilungu dostat na možnou odvetu o kterou by Ondřej stál.

Zkrátka další zápas s velkým nábojem pro boxery i fanoušky!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here