GIBU FIGHT NIGHT 2. – KOHOUT VYZVE LEGENDÁRNÍHO MORAVČÍKA

Matouš Kohout je bezesporu nejlepší novou tváří z těch, které se za posledních pár let objevili na domácí scéně. Dokáže čelit velmi dobrým soupeřům domácím i zahraničním a zároveň jich především také dost porážet.

Má slušnou fanouškovskou základnu a naposledy se zapsal svým dvojzápasem s Toljou, který skončil 1:1 (byť kolem toho bylo hodně kontroverzí), ale daleko podstatnější než výsledky byla schopnost Matouše předvést vyrovnané a nebezpečné výkony.

Dokázal vyhrát Evropskou Muay Thai Ligu a ve své váze nemá na domácí půdě s kým více bojovat.

Vlado Moravčík je tedy relativně logický krok. Na druhou stranu je to široko daleko asi nejnebezpečnější borec na plné pravidla MT a například ve srovnání jeho duelu s Toljou můžeme pro Matuše najít mnohá nebezpečí. Byť se jejich zápas odehrál již před 4 roky.

Moravčík je světová třída. Naposledy porazil Veseliče, a ve své kariéře nasbíral 76 vítězství, řadu světových titulů a jen 6 porážek se jmény jako Yodsenklai, Kyshenko, Sichtman…

Moravčík má za sebou skvělý team, který se stará o jeho plně profesionální přípravu a na duel se odletěl připravit do Thajska.

Kohout tentokrát nemůže počítat s tím, že mu bude hrát jeho oblíbená karta s klinči. Lokty jsou samozřejmě vždy nebezpečné na obou stranách, ale jeho hlavní kartou by měl být asi kvalitní box. Jednak má k dispozici jednoho z nejlepších domácích trenérů – Filipa Miňovského a hlavně jestli má Vlado někde mezery, tak v boxu a jeho bránění.

Srdce ukázali oba již mnohokrát velké a kopy a kolena si troufnu tvrdit má Moravčík stále ještě o něco lepší než Matouš.
Mnoho odborníků nedává našemu borci příliš mnoho šancí na vítězství a bude zajímavé vidět jak bude vypsaný kurz. Kohout však mnohokrát prokázal, že se dokáže na konkrétního soupeře dobře připravit a všechny překvapit.

Rozhodně to bude zápas jako řemen a neměli by jste jej minout!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here