GLORY 18. – NAKONEC BUDE

Glory má problémy, ale zdá se, že je nakonec přeci jen dokázalo vyřešit. Bohužel jako vždy je to vše zahaleno tajemstvím, ale alespoň jedna a možná ta nejpodstatnější zpráva je a to, že turnaj s pořadovým číslem 18. je po třech měsících nakonec přeci jen realitou.

Původně se měl odehrát na začátku srpna. Nakonec se odehraje v Oklahomě v listopadu a ohlášený contender turnaj polotěžkých vah i superfighty vypadají poměrně dobře. Doufejme, že se tedy turnaj uskuteční a GLORY naskočí ke svému restartu.

oznámené superfighty:

Omari Boyd vs. Ian Alexander

Josh Jauncey vs. Jae-Gil Noh

Robert Thomas vs. Mike Lemaire

Randy Blake vs. Warren Thompson

Hesdy Gerges vs. Benjamin Adegbuyi

2 KOMENTÁŘE

  1. Jeto velmi velmi těžké v dnešní době pořádat světovou sérii ,zde nejde o jednu galu o jeden tahák na diváka . Věřte tomu že je složité poskládat eliminace , zajistit kvalitní bojovníky a to se nebavím o financích . Jak je patrné všemi organizacemi ať jeto GLORY , K-1, Super Kombat , Tatneft atd. viděli jste někde generálního partnera -sponzora ??? já ne . Liga mistrů ,Vimbledon prostě kdejakej turnaj a ne zdaleka top má sponzory a je tam finanční zázemí a jistota .Až budou Fly Emirates, Rolex ,Coca Cola a jim podobní chápat náš sport a tím i podporovat bude vše podle plánu . Maj můj obdiv že pokračují neztratili zájem a chuť . Andy

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here