Greg Jackson: Jon Jones se musí připravit na všechno. Smith nemá co ztratit

Jon Jones je v sobotním titulovém zápase obrovským favoritem. Téměř nikdo v MMA komunitě nedává Anthony Smithovi mnoho šancí. Smith opravdu nemá v duelu s nejlepší polotěžkou váhou historie co ztratit a to z něj dělá nebezpečného protivníka. K situaci se vyjádřil i legendární Jonesův trenér – Greg Jackson.

Jon Jones stále nenašel přemožitele. Svou dominanci potvrdil i v posledním zápase, kdy doslova přejel Alexe Gustafssona a získal zpět svůj pás. Anthony Smith se sérií přesvědčivých vítězství dostal až k titulové šanci. Greg Jackson svého svěřence varuje a poukazuje na největší překvapení v historii titulových zápasů – vítězství Matta Serry nad Georgesem St-Pierrem na turnaji UFC 69.

„Anthony je pro nás nebezpečný soupeř, protože nemá co ztratit. Půjde dopředu a bude riskovat. Jedno velké překvapení si pamatuji velmi dobře. Matt Serra dokázal porazit GSPho. Vítěz reality show knockoutoval šampióna. Anthony Smith nás opravdu může ohrozit. Musíme ho brát velmi vážně, jinak nás může dostat do velkých problémů. Když prohraje, koho bude zajímat? Může jít do zápasu bez starostí, zápas zbláznit a zasypat Jona tvrdými ranami. Na to musíme být připraveni.“

Obavy ze soupeře jsou na místě. Smith má za sebou 44 soubojů. Více než Jon Jones. Dokázal vyhrát šest ze sedmi duelů a poslední obětí byl vysoce postavený bojovník divize – Volkan Oezdemir. Současný šampion je svými schopnostmi a dovednostmi na úplně jiném levelu než předchozí soupeři. Smith si ale věří, do zápasu dá vše a bude doufat v největší překvapení v historii polotěžké váhy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here