Už se zdálo, že máme soupeře pro Alexandera Gustafssona na UFC 227

Trn z paty včera celému UFC a fanouškům vytrhl skvělý Anthony Smith, když se po svém suverénním vítězství v po-zápasovém rozhovoru nabídl, že zaskočí za zraněného Oezdemira a vezme zápas s Gustafssonem.

Jenže ne. Při vší smůle se totiž zranil i sám Alexander Gustafsson.

„Alex je out z UFC 227 kvůli drobnému zranění. Zranění se objevilo minulý týden. Doktoři Alexovi zápas zakázali už minulý pátek. Ještě dny předtím, než se nám Anthony Smith nabídl.  Alex byl celou dobu fit a skvěle připraven bojovat ať už s Oezdemirem, Roundtreem nebo i Cormierem v těžké váze.“ Vyjádření managementu Alexandera Gustafssona.

Jestli je tohle pravda, což počítám, že ano, tak nevím, proč se k nám tahle zpráva dostala záhadně až v neděli v noci a ne hned v pátek.

Na Gustafssonovo vyřazení z UFC 227 se vyjádřil i šampión těžké váhy Daniel Cormier a taky sám Anthony Smith.

„Není tohle ironie? Je zvláštní, jak to nakonec dopadlo. Ještě včera potřeboval soupeře. Co se od té doby stalo?“ řekl po zjištění novinky Anthony Smith.

To Cormier Gustafssona zrovna nešetřil. I když se asi není čemu divit, poslední týdny si ho totiž švédský vyzyvatel na sociálních sítích pěkně dobíral a opakovaně ho vyzýval.

„Drahý Alexi, nevím co se stalo, ale vypadá to stejně jako minule s Rockholdem. Tvé chování se změnilo. Od vyzývání chlapa den poté, co ho knokautovali až po nabízení mi záskoku za Volkana i když si věděl, že mám zlomenou ruku. Pak ještě zrušíš několik nabízených náhrad a začneš mě vyzývat o titul v těžké váze. Nyní, jen moment poté, co si Anthony Smith vydřel tuhle šanci ses rozhodl zranit. Chlape, respektuji tě jako bojovníka. Vždy ti budu vděčný za říjen 2015 (jejich zápas), ale už nikdy proti sobě nebudeme stát v kleci. Mrzí mě, co se z tebe stalo. Přeji hodně štěstí v rekonvalescenci. Náš čas je ale pryč. Vidíme se od komentátorského stolu.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here