Polotěžká divize má poměrně velký problém, neboť není dostatečně hluboká na to, aby mohla pravidelně přinášet velké očekávané zápasy. O to složitější je situace, když z předních bojovníků jsou například hned tři kolegové z týmu, kterým se celkem pochopitelně nechce bojovat proti sobě.

Jako řešení se vždy nabízí přesunout se do jiné váhové kategorie a o tom momentálně přemýšlí i Alexander Gustafsson. Švédský bojovník je aktuálně #1 v žebříčku, zatímco jeho kolegové a kamarádi Jimi Manuwa a Ilir Latifi jsou na pozici #4, respektive #5.

„Je to trochu složitá situace. Jsme kolegové, přátelé – blízcí přátelé – a především proti sobě nebudeme bojovat. Chci dát okamžitě najevo, že nebudeme proti sobě bojovat, aby to všichni věděli. Uvidíme, jak se to vyvrbí. Daniel jde o váhu výš proti Stipemu, Ilir Latifi jako těžká váha je jedna z možností. My to nějak vyřešíme. Oba bychom ale měli snít o zisku titulu a oba bychom měli mít šanci ten titul skutečně získat, takže uvidíme.“

Gustafsson se v rozhovoru Viaplay Fight Week o vícero možnostech. Jednou z nich je určitě i to, že on sám by změnil váhovku.

„Těžká váha je i pro mě možnost. V současné době jsem těžká váha. V polotěžké jsem jenom jeden den, a to je při vážení, ale hned potom jsem těžká váha.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here