Kontroverze kolem Conora McGregora pomalu utichá a naopak se už začíná naznačovat, že se irský bojovník konečně vrátí do klece a bude zápasit.

Včera navíc oslavil finanční úspěch, když se dostal mezi pět nejlépe placených sportovců dle časopisu Forbes.

„Dostal jsem se na 4. místo letošního žebříčku Forbes. Kdybych zápasil v domluveném boji 12. května v Riu de Janeiru, překonal bych Ronalda a Messiho a dostal se na 2. místo. Něco se ale objevilo.“

McGregor tímto jednoznačně sdělil, že měl být opravdu v kleci, ale ať už tomu zabránilo cokoliv, reportér Ariel Helwani potvrdil, že se mělo jednat o utkání s Rafaelem dos Anjosem o prozatímní pás ve welterové váze.

Zajímavostí tohoto utkání je skutečnost, že oba se nemusí již delší dobu a měli spolu bojovat kdysi v roce 2016, a to když dos Anjos byl šampionem lehké váhy a McGregor vládl pérové divizi. Jenomže zranění brazilského bojovníka tomuto střetnutí zabránilo a paradoxně tak způsobilo obrovský průlom. Díky tomu se totiž McGregor setkal s Natem Diazem a zbytek již znáte.

Rafael dos Anjos se v sobotu utká s „rádoby“ Conorem McGregorem, jak se mluví o Colbym Covingtonovi. V případě samotného irského bouřliváka se stále bude čekat, jak dopadne jeho soud o incidentu, který způsobil na začátku dubna v Brooklynu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here