HOOST vs. AERTS 6. – KONEČNÉ SKÓRE 4:2

Ernesto Hoost zvítězil na body v zápase, který byl sice fanoušky očekáván, ale nakonec přinesl sice poměrně slušný výkon obou borců, kde Hoost ve třetím kole evidentně předvedl lepší výkon, ale jinak to byla trochu zpackaná rozlučka s dvěma z nejlepších bojovníků všech dob.

Zápas měl kolem sebe spoustu tajemství a nejasností, ke kterým přispívá to, že duel se ani pořádně nenatáčel, natož vysílal. Jediný záznam na který jsme všichni čekali je poslepovaný a z telefonu…

Aerts měl údajně díky zranění pouze tři týdny na přípravu k zápasu a zároveň tam byla prý gentlemanská dohoda, že se půjde velmi omezeně s kopy na jeho nohy, neb jej brzy čeká operace kolene.

V hale a nakonec i na fotce se objevil také Kazuyoshi Ishi (úplně vlevo), což je bývalý šéf K1, který ji přivedl ke hvězdám i k prachu, když vyšli najevo účetní machinace a podvody. Nicméně Hoost může Ishimu za mnohé vděčit a určitě by jej nikdy nezatratil. Dost obočí se, ale jistě nejen v hale zvedlo.

Nejsmutnější pak je, že hala byla takřka prázdná. Proč mi není příliš jasné, neb tyto dvě jména jistě v Japonsku táhnou, ale i za touto skutečností jistě něco bude.
Tak či onak. Video posledního zápasu titánů za moc nestojí, ale v hale byly dokumentaristé, kteří natáčeli s Hoostem přípravu i celou jeho cestu k zápasu a snad tedy ještě něco v nějaké kvalitě někdy uvidíme.

Tak či onak. Je zřejmě čas zavřít tuto slavnou kapitolu a jít dál s tím, že vzpomínky zůstanou na všechny krásné a hrdinské zápasy, které tito dva svedli nejen mezi sebou, ale i se všemi svými soupeři!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here