HRON vs. MOROSANU – SRAZÍ BRŇÁK, RUMUNSKOU PÝCHU?

Jestliže jste milovníci starých časů K1 – kdo by nebyl? Tak se zkrátka již teď tetelíte blahem nad zápasem o kterém si právě čtete. Tomáš Hron si soupeře nevybírá a v jeho věku a úrovni na které je a na kterou se snaží ještě dosáhnout (myšleno GLORY) to už ani moc nejde.

A tak mu promotér Ottich vybral asi nejznámějšího zlouna posledních let Catalina Morosanu. Bývalý traktorista, reprezentační ragbista, ale také tanečník je showmanem, kterého ring potřebuje.
Morosanu byl, ale dlouho „jen“ tím kdo sice show předvede, ovšem na konci nebýval pravidelně jeho roztomilý úsměv, ale často rozsekaná huba! Proč? Bez techniky a kondice zkrátka dlouhodobě v ringu nikdo neuspěl a i Morosanu na to musel přijít, že jen obrovské srdce a 2minuty melty nemusí někdy stačit.

Dnes je však vše jinak a Morosanu je sice pořád tím zábavným bláznem, který dokáže diváky strhnout, ale už se také nepouští do předem prohraných bitev a jeho trenér do něj dokázal napumpovat tolik kondice, že zvládne ve velmi dobrém tempu celé tři kola.

I Tomáš Hron ví, že zápas musí být hlavně atraktivní a teprve potom vítězný. Protože vyhraná nuda dnes již nikoho nezajímá a pouze na rekord se snad bojuje ještě v boxu, ale nikoliv v K1 či MMA.

Diváci se tedy mohou těšit jak na tradiční nástupovku Tomáše Hrona od Tří Sester, tak na píseň NZ ragbistů HAKA na kterou do ringu přichází Morosanu. Mohla by to být bitka jakou Česko ještě nevidělo a to by jste si rozhodně neměli nechat ujít!
Již 12.6. v Praze. Lístky najdete na www.ticketart.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here