HRONA NAKONEC VYZVE BUGAENKO – KRYKLIA NEDOSTAL VÍZA

Změna na poslední chvíli v jednom z hlavních zápasů večera. Nicméně změna, která nabízí za skvělého mladého bojovníka, skvělého prověřeného bojovníka.

Bugaenko je dvojnásobný vítěz TATNEFT, je také přemožitele šampióna SUPERKOMBAT Bogdana Stoicy a má na svém kontě celu řadu dalších titulů.

Bugaenko relativně nedávno prohrál s Ondřejem Hutníkem na turnaji Heroes Gate, ale je obávaný pro své tvrdé ruce a schopnost jít stále dopředu i přes tvrdý úder.
Pro Hrona je to kompletní změna, neb styl Bugaenka je naprosto odlišný. Na druhou stranu by Tomášovi, který má rád zápasy ve vysokém tempu mohl vyhovovat. Na druhou stranu je Bugaenko velmi dobře obeznámen s Českou scénou a jistě mu bude pomáhat i Viktor Petrlík a Lanna Gym, který s Chinukem a Andreiem Gridinem, který je trenér Igora dlouhodobě spolupracuje.

Hron se nechal slyšet, že „nastoupí a porazí kohokoliv, proti komu jej pořadatelé ve Žlutých Lázních nasadí“.

Kryklia do poslední chvíle nedokázal vyřešit své problémy se zamítnutým vízem a zdá se, že se tedy zapomněl „pochlubit“ s nějakou neplechou, která se mu podařila, neb pořadatelé nasadili skutečně veškeré možné i nemožné páky, které byly, aby sem Ukrajince dostali.

Nicméně náhrada je minimálně stejně kvalitní a tak se můžeme nadále těšit na velkou štípanou. Možná ještě větší, než měla být původně!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here