Jakub Běle vs. Tomáš Bolo – OKTAGON 3

Jakub Běle vs Tomáš Bolo
Jakub Běle vs Tomáš Bolo

ÚSPĚŠNÝ NÁVRAT PO ZRANĚNÍ NEBO STOPKA NELÍTOSTNÝM SOUPEŘEM?

JAKUB BĚLE VS. TOMÁŠ BOLO

Další zápas pro Tomáše Bola v organizaci Oktagon. Po vydařeném výkonu z předchozího turnaje nebyla ani jiná možnost. Tentokrát bude jeho soupeřem jeden z účastníků reality show Oktagon Výzva Jakub Běle.

Pro oba borce je to důležitý zápas, každý však nastupuje trochu z jiné pozice. Tomáš Bolo půjde z pozice vítěze. Na Oktagonu 2 si celkem hladce a se správně zvolenou taktikou poradil s ‚Šamanem‘ Dobiášem. Jakuba Běleho čeká návrat po zranění a do zápasu jde z trochu nepříjemnější pozice, neboť jeho poslední zápasy neskončily zrovna úspěšně. Naposledy prohrál na prvním turnaji Oktagon v Praze proti Gáboru Borároši, odkud si také odnesl nepříjemné zranění, a to na dvakrát zlomenou čelist.

Zápas proběhne v kategorii 84kg, což bude příjemná změna právě pro Běleho, který se v posledních zápasech musel trápit se shazováním váhy na 77kg.

Jakub Běle bude mít v hale většinovou podporu fanoušků a s jejíž pomocí by rád došel k vítězství a hlavně úspěšnému návratu. Proti nelítostnému Bolovi to ale nebude vůbec jednoduchá záležitost.

Lístky na: Ticketportal

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here