Jimmy Smith o UFC 223: „Na tohle všichni fanoušci už roky čekají“

Vedení UFC moc dobře vědělo, když plánovali dvoutýdenní pauzu mezi poslední „Fight Night“ z Londýna a blížícím se UFC 223. Tenhle turnaj a speciálně hlavní zápas totiž slibují opravdu nevšední podívanou a záležitost světových rozměrů.

Stane se šampiónem lehké váhy Tony Ferguson (-3) nebo Khabib Nurmagomedov (25-0)? Na jejich zápas bude s největší pravděpodobností u klece dohlížet i Conor McGregor, aby věděl, co ho čeká a nemine.

Takhle na hlavní zápas vábí fanoušky elitní světový komentátor a nová posila UFC Jimmy Smith. Ano, ten z Bellatoru.

 „Pokud vás aspoň trochu zajímají bojové sporty, tohle nesmíte prošvihnout. Na tohle všichni fanoušci už roky čekají.“

„Khabib to má 25-0, nikdy ho nikdo neotevřel, natož položil. To je něco, co je v této době naprostá vzácnost. Je jedním z nejlepších bojovníků celé jeho generace.“

„Pokud je Khabib něco jako neohrabaný býk, Tony je kobra číhající v trávě. On je ten, kterého nevidíte, nečekáte, útočí, ale vy nevíte odkud. Nikdo nepochybuje o tom, co bude dělat Khabib. S čím ale přijde Tony, nad tím přemýšlím celou dobu. Bojujete, myslíte si, že jste v bezpečí, najednou černo a pak konec zápasu.“

„Přesně tohle dělá ten zápas tak skvělým. Khabib si půjde pro to svoje, ale Tony tam nebude.“

UFC 223 bude svým způsobem speciální a vy si ho proto nenechte ujít a sledujte ho společně s námi ve sportovním baru Expats. Více informací zde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here