Jiří ‚Denisa‘ Procházka dostává titulový zápas RIZIN

Nad Japonskem se bude blýskat! Česká jednička a samuraj Jiří ‚Denisa‘ Procházka dostává dvojitou nálož motivace pro další zápas a také datum jeho konání.

Na jaře 21. dubna bude mít šanci odčinit svou poslední prohru a hlavně poprat se o historicky první titul polotěžké váhy organizace RIZIN. Jeho soupeřem bude světově dobře známý Muhammed Lawal s přezdívkou King Mo, bývalý šampion Strikeforce a vítěz pyramidy RIZIN, ve které porazil právě Procházku.

První vzájemný zápas se uskutečnil na konci roku 2015 u příležitosti zmiňované pyramidy, kdy Jiří na těžké KO padl v prvním kole.

Tentokrát se ale půjde na věc za úplně jiných podmínek. Od oné prohry nasbíral český bijec sedm vítězství bez jediného zaváhání. U Lawala už to taková hitparáda nebyla a ke dvěma vítězstvím si připsal čtyři porážky. I když třeba uznat, že Lawal čelil o hodně kvalitnějším soupeřům, jako například bývalý šampion Bellatoru Phil Davis, Ryan Bader nebo třeba CroCop Filipovic.

Velké plus pro Jiřího je, že tento zápas, jelikož jde o titul a známého King Mo, bude zápas sledován a probírán napříč celým MMA světem a médii.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here