Byla dominantní. Stále se mluvilo o tom, jestli ji někdo v dohledné době porazí. A pak přišel pád v Madison Square Garden. Joanna Jedrzejczyk prohrála poprvé v kariéře a současně šlo o ukončení v 1. kole. Už to vypadalo, že se jí zhroutí svět a dlouho ji fanoušci neuvidí, ale tak tomu nakonec vůbec nebylo.

Joanna je zpátky po téměř pěti měsících, opět v New Yorku, znovu proti Rose Namajunas, ale tentokrát bude dějištěm Barclays Center v Brooklynu.

„Život je skvělý, lepší než předtím. Po posledním zápase se mi zlepšil život. Mám kolem sebe dobré a upřímné lidi. Oproti předchozímu stavu si uvědomuju hodnotu svého života, rodiny, přátel a opravdových lidí kolem sebe. Je to skvělé. Jako vždy trénuju v American Top Teamu s Mikem Brownem, Katelem Kublisem, mým silovým a kondičním trenérem, Philem Daruem, boxerským koučem Dyahem Davisem. Ale celý ATT se zapojuje do mých příprav před titulovým bojem s Rose Namajunas.“

Něco se přece jenom změnilo. Joanna zvýšila podle svých slov koncentraci na strategii a přestala zveřejňovat tréninková videa na sociálních sítích. Je připravena si vzít zpátky titul, o který v listopadu loňského roku přišla.

Joanna Jedrzejczyk vs. Rose Namajunas a všechny ostatní zápasy z UFC 223 můžete sledovat společně s námi a dalšími fanoušky MMA v pražském baru Expats. Více informací a rezervace na FACEBOOKOVÉ UDÁLOSTI ZDE.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here