Joe Rogan:“Vláda a odkaz Jose Alda budou vždy pošpiněny onou 13 sekundovou porážkou proti McGregorovi.“

Joe Rogan UFC
Joe Rogan UFC

Tento víkend čeká Jose Alda první obhajoba titulu, od doby, co mu ho UFC jako interim šampiónovi věnovalo.

Jeho soupeřem bude současný interim šampión pérové váhy Max Holloway a podle mnohých, jde o vůbec nejlepší zápas, který můžeme v této době (jako diváci) dostat.

Aldo byl šampiónem pérové váhy od úplného založení UFC, když mu byl titul jakožto nejlepšímu bojovníkovi této váhové kategorii přidělen. Svůj titul obhájil celkem 7x, před onou drtivou porážkou od Conora McGregora. Aldo se po nejhorším zápase v životě však dokázal vrátit v plné síle a získal si titul interim šampióna, poražením Frankie Edgara na UFC 200. Když Conor McGregor získal titul lehké váhy, UFC vrátilo titul té pérové zpět Aldovi, ano, velmi zamotané.

Populární, dlouholetý komentátor a tvář UFC Joe Rogan se na jeho předchozím podcastu bavil o Aldovi a že i přesto, co dokázal, bude vždy poskvrněn a pronásledován onou 13 sekundovou porážkou od Conora McGregora.

“Aldova vláda a odkaz budou vždy pošpiněny onou 13 sekundovou porážkou proti McGregorovi. Což, je šílené, protože když si vezmete tento zápas a brutální válku s Chadem Mendesem, ve které byl Aldo na pokraji porážky. Jsou to jediné zápasy, ve kterých kdy měl sebemenší problémy, tedy možná ještě 5 kol s Lamasem, kdy byl hodně vyšťavený z důvodu těžkého a složitého shazování váhy“

“Aldo měl v minulosti vždy problémy s děláním váhy. Jeho tělo bylo zkrátka moc velké a široké na tuto váhovou kategorii. Rozhodl se ubrat trochu svalové hmoty a celkově teď vypadá o dost menší, na druhou stranu ale zmizely problémy se shazováním.“

Záznam zápasu Aldo vs. McGregor

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here