John Kavanagh: Conor nastoupí proti Khabibovi koncem roku

Pravděpodobně nejočekávanější duel v historii UFC se uskuteční již tento rok. Dlouholetý trenér Conora McGregora John Kavanagh v rozhovoru prohlásil, že souboj o titul lehké váhy proběhne konec roku 2018.

„Očekávám tento zápas, jako Conorův trenér i fanoušek. Jako fanoušek MMA je to souboj, který chci vidět. Vsadil bych všechno, že se duel uskuteční koncem tohoto roku. Neumím si představit, že by to nevyšlo.“

Irská superstar je znovu v New Yorku, kde čelí soudnímu obvinění z výtržností před turnajem UFC 223. Dnes by se měl Conor dovědět konečný trest za své neomluvitelné chování. Conorův právní tým neočekává, že by skončil ve vězení, nicméně zaplatí opravdu tučnou pokutu.

Khabib Nurmagomedov je právoplatným šampionem lehké váhy. McGregorovi byl titul kvůli ne-aktivitě odebrán a Khabib ho získal pětikolovým vítězstvím nad Alem Iaquintou. Vzájemná nevraživost mezi ruským šampionem a největší hvězdou toho sportu, zdá se opravdu skončí soubojem v kleci. Společně doufejme, že se dočkáme již tento rok.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here