Jon Jones bude připraven na 100%

Letošní rok přinesl spousty skvělých a napínavých duelů. Konec roku nebude výjimkou. UFC 165 vidělo pravděpodobně nejlepší titulový zápas historie. Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2 je hlavním tahákem UFC 232. Turnaj se rychle blíží a bývalý král polotěžké váhy se dostává do formy.

Je všeobecně známo, že Jon Jones nevkládá do přípravy tolik, co ostatní bojovníci. Dle svých vlastních slov trénuje pár týdnů a z oktagonu i tak odejde jako vítěz. Nyní se zdá, že si Bones sáhl do svědomí a tentokrát nic nepodcení. Populární wrestlingový trenér Israel Martinez, dlouhodobě spolupracující s Jonesem, tvrdí, že bývalý šampion bude perfektně připraven.

Martinez se před nedávnem připojil k týmu z JacksonWink Academy, domovském gymu Jona Jonese. Bones si odpykával trest za doping, přesto je Martinez nadšený z přístupu a motivace bývalého šampiona.

„Obvykle Jonovi pomáhám zhruba šest týdnů. Poctivě trénoval jiu-jitsu a poslední čtyři týdnu bude pracovat na svém kardiu. Trénuje 2x – 3x denně. Jon bude perfektně připraven, čeká nás vzrušující duel.“

Alex Gustafsson, se kterým trénoval i Jiří Denisa Procházka, bude chtít odčinit porážku z prvního duelu. Martinez však tvrdí, že po tom všem, co Jones poslední roky překonal, bude téměř nemožné ho porazit.

„Je to podobné jako s Yairem Rodriguezem. Yair překonal mnohé a cítil se skvěle. Jon si prošel mnohým a teď je na tom skvěle. Nasává atmosféru a získává spoustu energie. S Jonem jsme si volali a popřál Yairovi hodně štěstí. Všiml jsem si, že si Jon oholil hlavu. Což znamená, že se vrací zpátky do práce. Je připraven. Jeho mentální i fyzická síla je na vysoké úrovni. Jon přijde a předvede skvělou podívanou.“

Čeká nás úžasné zakončení roku 2018. Zápas, na který spousta fanoušků čeká již roky. Alex Gustafsson tvrdí, že tentokrát Jonese porazí. Ten oponuje a touží soupeře ukončit před limitem. Dlouholetí rivalové ve svých nejlepších letech a v nejlepší formě. Co víc si fanoušek může přát.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here