Jon Jones na UFC 230?

Stále neznáme rozsudek. Celá MMA komunita netrpělivě očekává, jaký trest vyfasuje bývalý šampion polotěžké váhy Jon Jones. Hrozí trest na několik let, avšak neobvyklá aktivita bojovníka na sociálních sítích nahrává tomu, že ho brzy uvidíme znovu bojovat.

Jonův manažer Malki Kawa na sociální síť umístil příspěvek z pracovní schůzky v UFC Performance Institutu. Fotka vyvolala spousty spekulací. Jedni si myslí, že Jones vyjednával souboj na UFC 230, druzí naopak tvrdí, že si vyslechl délku své suspendace. Dle úsměvů obou aktéru však nevypadá, že by se Jones připravoval na dlouhodobou pauzu.

Jones v únoru přišel o zápasnickou licenci a zaplatil pokutu 205 tisíc dolarů. Dlouhou dobu se čeká na výsledky šetření organizace USADA, rozhodnutí stále nikde. Nikdo zatím přesně neví, o čem Jones se svým manažerem jednali. Vše se pravděpodobně dovíme během příštích dní.

UFC 230 se rychle blíží a stále neznáme složení hlavního zápasu. To nahrává spekulacím o Jonově návratu. V úvahu přichází například odveta s Gustafssonem. Fanoušci chtějí v hlavním zápase vidět Diaze s Poirierem, avšak návrat Bonese by způsobil velkou senzaci a nárůst prodejů pay-per-view.

Karta UFC 230 zatím vypadá takto:

Nate Diaz vs. Dustin Poirier
David Branch vs. Ronaldo Souza
Luke Rockhold vs. Chris Weidman
Israel Adesanya vs. Derek Brunson
Sultan Aliev vs. Lyman Good
Matt Frevola vs. Lando Vannata
Brian Kelleher vs. Domingo Pilarte
Karl Roberson vs. Jack Marshman
Shane Burgos vs. Kurt Holobaugh
Julio Arce vs. Sheymon Moraes
Jason Knight vs. Jordan Rinaldi

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here