Jose Aldo je ochotný utkat se s kýmkoliv. Jen ať je to v MSG na UFC 217

Na očekávané UFC 217 v Madison Square Garden jsou dosud zamluveny dva titulové zápasy. Bývalý šampión pérové váhy u toho nechce chybět a hodlá bojovat s kýmkoliv.

Jose Aldo patřil k nejdominantnějším šampiónům pérové váhy vůbec. Titul v UFC a WEC držel roky a dlouho neměl přemožitele. Nyní stále čeká na potvrzení soupeře a doufá, že se dostane právě na kartu UFC 217 v New Yorku.

“Bojovat v New Yorku je mým snem, zvláště v Madison Square Garden. Vyrůstal jsem sledováním boxerů bojujících v MSG. Tato aréna má velký historický význam. Já tam chci bojovat.“

UFC 217 bude mít jako hlavní zápas Michaele Bispinga a Georgese St-Pierra o titul střední váhy a Cody Garbrandta proti T.J. Dillashaw o titul bantamové.

Poslední zápas na UFC 212 v rodné Brazílii s Maxem Hollowayem Aldo prohrál a zároveň tak ztratil “svůj“ titul.

Posledních pár týdnů strávil v Californii, kde trénoval box v gymu Roberta Garcii. Co se týče příštího soupeře, je mu to jedno.

“Chlape, já chci bojovat a je mi jedno s kým. Čím dřív, tím líp. Chtěl jsem tento rok bojovat ještě dvakrát, ale to se nestane. Takže doufám, že tento rok jeden a třeba v lednu hned další. To je to, co chci.“

Nabízí nebo aspoň se nabízely zápasy s Cubem Swansonem a Ricardo Lamasem. Nedávno Alda vyzval Michael Johnson, který by rád přešel z lehké váhy do pérové.

“Cub teď s jeho manželkou očekávají dítě, takže ten je ze hry. Zatím ještě nic nevíme. Dede (jeho agent) bude mluvit se Seanem Shelbym (UFC Matchmaker) a uvidíme. Zatím jméno nemáme. Počkám, s čím přijde Dede.

“Prý pro mě mají něco dobrého. Jsem zvědavý.“

(mmafighting.com)

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here