Kamaru Usman vyzývá Covingtona: „Malá ubrečná dě*ka“

Kamaru Usman si na Twitteru řekl o svého dalšího soupeře. Tím nemá být nikdo jiný, než elitní vyzyvatel welterové váhy, rebel Colby Covington.

„Dano (White) už mě unavuje sledovat tohle děcko. Já jsem bez zápasu, on taky. Pokud ta ubrečená malá dě** ten zápas nevezme, už mu tu příležitost znova nedám.“

Kamaru Usman (12-1) je na skvělé sérii sedmi vítězství v řadě a v UFC hořkost porážky dosud neokusil. Nebezpečný Usman se poměrně často snaží vyzývat žebříčkově vysoko postavené bojovníky, avšak nikdo s ním prý nechce zkřížit cesty. Ono se není čemu divit. Usman není zrovna nejzvučnější jméno, ale o to větší je to pro ostatní bojovníky nebezpečí. V sedmi UFC kláních nebyl ani jednou v problémech a soupeře doslova válcoval.

Colby Covington (13-1) je sice po svých manýrách nenáviděn snad všemi bojovníky v UFC, když ale přijde na věc, umí jim pořádně zatopit i v kleci. Posledně se blýsknul vítězstvím nad bývalým titulovým vyzyvatelem Demianem Maiou, na horké brazilské půdě – což dal místním fanouškům taky pořádně sežrat – a hlavně tím zkompletoval sérii pěti vítězství bez porážky a posunul se na 3. místo žebříčku. Jeho vyhlídky však – aspoň prozatím – míří přímo k titulovému zápasu s Tyronem Woodleyem.

Zápas by chtěl Usman uskutečnit na turnaji UFC 224, který se shodou okolností odehrává právě v Brazílii, kde Covington nemá s tamními fanoušky zrovna nejlepší vztahy. Ptáčci cvrlikají, že by měl být turnaj ‚headlinován‘ titulovým zápasem Amanda Nunes vs. Raquel Pennington.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here