Karolina Kowalkiewicz vyhlíží další titulovou šanci

Sympatická polská bojovnice Karolina Kowalkiewicz touží po odvetě s úřadující šampiónkou Rose Namajunas, kterou porazila před dvěma lety. Přesto sama dobře ví, že získat titulovou šanci nebude snadné. Karolina prozradila, že nejprve musí bojovat s Jessicou Andrade, která vyhrála své poslední dva duely.

Při prvním historickém turnaji v Madison Square Garden – UFC 205, mělo Polsko stoprocentní zastoupení v titulovém zápase slámové váhy. Nezapomenutelná bitva dvou polských bojovnic vyšla vítězně pro Joannu Jendrzejczyk. No a když Joanna přišla o pás, právě její polská sokyně vycítila šanci bojovat o titul.

„Na začátku července odlétám do Vegas na UFC International Fight Week a tam vyřešíme podrobnosti. Sním o souboji s Namajunas, ale musím zápasit v duelu, který je možné uspořádat“.

Kowalkiewicz je nyní v první pětce slámové divize. Prozradila, že je schopna bojovat koncem září, což jí dává dostatek času připravit se na další duel. Zápas proti Jessice Andrade mohl proběhnout již na turnaji UFC on FOX 28. února, ale Andrade nakonec přijala zápas s Teciou Torres, protože Karolina onemocněla zápalem plic.

„Andrade řekla, že se jí vyhýbám. Že se bojím. To je naprostý nesmysl!“

Obě bojovnice doufají, že brzy dostanou svou titulovou šanci. Rose Namajunas úplně zamíchala divizí, když dvakrát porazila bývalou královnou Joannu Jendrzejczyk. Kdo bude další titulovou vyzývatelkou je zatím ve hvězdách.

Karolína Kowalkiewicz je nejen krásná, ale má i smysl pro humor. Její věta – já se nebojím, já jsem z Polska, pobavila svět. S Joannou prohrála v krásné pětikolové bitvě až na body. Namajunas již dříve dokázala porazit a doufejme, že brzy dostane svou další titulovou šanci.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here