Když Till nedá váhu, Woodley na UFC 228 s Usmanem bojovat nehodlá

Po více než roční odmlce čeká šampióna welterové váhy Tyrona Woodleyho další titulová obhajoba. Na UFC 228 bude čelit liverpoolskému bouřlivákovi Darrenu Tillovi. Po několika přestřelkách na sociálních sítích začal Woodley brát zápas osobně, čemuž odpovídal i pořádně emočně prožitý staredown na jedné z nedávných tiskovek.

Jestli se ale fanoušci MMA mohou něčeho obávat, takže že Till nedá váhu. Welter, který v běžném životě váží hodně přes devadesát kilo, to s hubnutím nemá zrovna nejlehčí. Minulé shazování mu dělalo pekelné problémy a s Thompsonem dokonce o kilo a půl převážil. To se samozřejmě v titulovém zápase stát nesmí a i proto si UFC udělalo zádní vrátka jménem Kamaru Usman, který bude připraven jako náhrada.

Jenže má to háček. Woodley s Usmanem bojovat nechce. Tedy ano, ale ne na poslední chvíli, když se celou dobu připravoval na úplně jiného bojovníka. Raději v tomto případě bude bojovat s Tillem, jen nebude v sázce titul.

„Chci být nejlepším welterem všech dob. Pokud Till neudělá váhu, sám sebe ochudí o příležitost stát se mou čtvrtou titulovou obhajobou. Ať už ale váží 77 kilo nebo 80, zadek mu nakopu tak jako tak. “

„Já a Usman spolu bojovat budeme. Ne však teď. Nehodlám s ním bojovat, když o zápase budu vědět 24 hodin předem. Celý kemp jsem připravoval na 190 centimetrového leváka. Ne na 180 centimetrového wrestlera. Smůla. Jsem světový šampión. Zasloužím si možnost výběru a pořádného kempu, abych obhájil titul, na který jsem se tak nadřel.“

Jak to nakonec dopadne, se dozvíme už 7. Září, den před turnajem UFC 228.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here