Khabib Nurmagomedov se chce vrátit dřív než koncem roku

Khabiba to táhne zpět

Poté, co Khabib Nurmagomedov získal titul šampiona lehké váhy UFC, fanouškům prozradil, že se do akce nevrátí dřív než v Listopadu nebo Prosinci. Teď to ale vypadá, že se jeho plány poněkud změnily a mohl by se vrátit dřív.

Tuto radostnou zprávu fanouškům prozradil v jeho úterním živém vysílání.

„Ještě nevím, kdy to přesně bude, ale chystám se mluvit s UFC. Mohlo by to být buď 9. září (UFC 228) nebo 6. října (UFC 229). Na soupeři nezáleží, Conor McGregor, Georges St-Pierre, je mi to jedno. V následujících týdnech proběhnou jednání a bude to sranda.“

„Cítím se dobře. Právě teď máme Ramadan, takže trénuji jen v noci, ale za to každý den.“

Otázkou je, kdo by mohl být jeho soupeř. Díky hemžícím se TOP vyzyvatelům a elitním bojovníků v lehké váze určitě nebude o adekvátního soupeře, jenže jak známe UFC, budou chtít něco víc než „jen“ elitního borce.

Nejlepší možností by byl pochopitelně Conor McGregor, jenže toho čeká 14. června soud v New Yorku a pak teprve půjde na kobereček k UFC.

GSP? Nepravděpodobné, sám řekl, že by potřeboval víc času. Tony Ferguson? Skvělé, ale těžko říct, jestli to UFC bude ještě chtít risknout. Navíc Tony ještě stále není 100% fit po operaci.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here