Khabib Nurmagomedov vs. Edson Barboza na UFC 219

Obrovský zápas potvrzen pro poslední turnaj tohoto roku – UFC 219.

Khabib Nurmagomedov vs. Edson Barboza

Barboza dal před asi dvěma týdny vědět, že právě na zmiňovaný zápas podepsal smlouvu a čeká se na Khabiba.

Dnes brazilský bojovník zápas potvrdil a po ověření této informace jedním novinářem přímo s UFC je to oficiálně potvrzeno.

„Právě jsem dostal novinu, že je můj zápas 30. prosince na UFC 219 s Nurmagomedovem potvrzen. Jsem za tuto příležitost velmi šťastný“ řekl Barzoba médiím v Sao Paulu.

Khabib Nurmagomedov a jeho perfektní rekord 24-0 bude znova v ohrožení. A to v hodně velkém ohrožení. Khabib to má v UFC famózních 8-0 proti bojovníkům jako třeba Michael Johnson nebo Rafael dos Anjos. Sám už jednu velkou příležitost propásl, když musel den před UFC 209 odstoupit ze zápasu o interim titul s Tony Fergusonem, kvůli zdravotnímu kolapsu spojenému se shazováním váhy.

Edson Barboza (19-4) sice nemá tolik výher v řadě jako ruský soupeř, ale i tři vítězství nad soupeři jako Pettis, Melendez nebo Dariush mu zajistily místo mezi elitou divize lehké váhy, která – narovinu- je pořádně nabitá.

V sázce bude hodně a pro celou divizi lehké váhy je to veledůležitý zápas. Vítěz bude další v řadě na titulovou šanci s vítězem McGregor/Ferguson.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here