Khabib s odstupem o rvačce po UFC 229: „Trochu jsem ztratil kontrolu. Mlácení McGregora jsem si ale užil“

Šampion lehké váhy UFC, neporažený Khabib Nurmagomedov, nikdy příliš o UFC 229 a po-zápasovém extempore nemluvil. Nedávno se však v dobré náladě s fanoušky podělil o jeho pocity a to, co v průběhu zápasu s Irskou superhvězdou, Conorem McGregorem, prožíval.

„Trochu jsem ztratil kontrolu. Hlavně, že jsme o tom s otcem před zápasem mluvili. Říkal mi, ať jsem v pohodě, neposlouchám ho a odmakám si to svoje. No jo… Jakmile mě táta viděl v zákulisí po zápase, snažil se mě profackovat. Já mu ale říkal „No co… mluvil jsi o zápase, ne o tom, co se stane po něm,“ vtipkoval Khabib při Q&A v Austrálii.

Nevadská Státní Sportovní Komise bude za celý ten po-zápasových chaos na UFC 229 teprve tresty rozdávat. Jednomu menšímu neunikne ani McGregor, většímu pak zase Khabib. Soud (slyšení) s finálním rozhodnutím se uskuteční už 29. ledna.

„Už 29. mě čeká soud a uvidíme. Možná mi dají devítiměsíční nebo dokonce roční suspendaci. Pokud budu rok mimo, těžko říct, kdo bude mým dalším soupeřem.“

(pozn. Jestliže Khabib dostane 29. ledna roční trest. Nebude trvat do 29 ledna 2020, ale 6. řijna 2019, tedy rok poté, co se zápas Khabib vs McGregor uskutečnil)

„Co se stalo, stalo se.“

Celé promování historicky nejúspěšnějšího UFC turnaje (UFC 229) doprovázelo opravdu hodně nenávisti a vulgárních až nenávistných slovních přestřelek. Hlavně tedy ze strany McGregora. Určitě si vzpomenete na jeho výlet do Brooklynu, kdy při snaze pomstít kamaráda bezmyšlenkovitě napadl autobus s Khabibem a dalšími bojovníky. Není tedy divu, že Khabib přiznal, jaký pro něj byl každý úder na Irovu tvář zadostiučiněním.

„Opravdu jsem si to užil. Každý úder. Byl to skvělý pocit, věřte mi. Když někdo celou tu dobu říká tolik sraček… Užíval jsem si to a vyzýval jsem ho, ať mluví teď, v kleci. Někdy ale v druhém nebo třetím kole se mě snažil uklidnit slovy, že je to jenom business.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here