Senzace posledních dvou let, Brian Ortega, má před sebou životní výzvu. Na UFC 231 v Torontu ho čeká šampión pérové váhy Max Holloway.

Jak už ale v dnešní době bývá zvykem i on se dívá hodně dopředu a vidina super-zápasů mu rozhodně není cizí. I rodák z Kalifornie by se rád stal šampionem hned ve dvou váhových kategoriích.

„Když se podíváte na ty chlapy, kteří mají ty velké ‚super-zápasy‘, tak si říkám, sakra, kéž bych toho mohl být součástí. Líbí se mi to. Chci taky super-zápas.“

Ortega si dosud vede opravdu suverénně. V pérové váze převálcoval každého, koho mu postavili, navíc je neporažený a vidina jeho super-zápasu – třeba s Khabibem – je docela lákavá. Hlavně pro něj. Raději by totiž své síly poměřil se suverénním Khabibem, než se honit za penězi a tedy McGregorem.

„V jejich zápase (Khabib vs. McGregor) jsem viděl spoustu věcí, které – být tam já -, bych využil. No a právě v tu chvíli jsem si uvědomil, že podobnou šanci chci taky.“

Současný cíl je ale jinde. Ortega musí projít přes Hollowaye. A řekněme si narovinu, že i přes pochybnosti ohledně Maxova zdraví, jednoduché to mít nebude. Tenhle chlap vyhrál dvanáct zápasů v řadě a 2x převálcoval Alda. Jestli se to ale Ortegovi povede, ví, kam se má obrátit.

„V hlavě mám nějaké nápady. Pokud budu úspěšný, půjdu za Danou Whitem a řeknu si o ně.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here