Lukáš Pajtina vs. Tomáš Lejsek – Odveta za ukradený sen OKTAGON 3

Ti dva se společně již jednou potkali a nedopadlo to vlastně ani pro jednoho dobře. V posledním čtvrtfinále reality show Oktagon Výzva nastoupil Lukáš Pajtina částečně zraněný, ale s odhodláním splnit si svůj sen a uspět. Kvůli této show a tomuto zápasu odešel z práce a vsadil vše na jednu kartu. Neuspěl…

Na druhé straně Liberecký rodák Tomáš „Guláš“ Lejsek. Sice vyhrál, ale zápas to byl z jeho strany mizerný a sám Lejsek si dodnes myslí, že nevyhrál zaslouženě.
Nyní se tedy oba potkají znovu, aby rok trvající spor vyřešili.

Pajtina, který vyhrál poslední dva zápasy zkusil lehčí váhu, ale byť v prvním zápase uspěl, tak před druhým skončil v nemocnici a jeho zkolabování bylo dostatečným varováním k tomu, aby se vrátil do váhy 77kg. Nyní se Pajtina připravuje v týmu OFA a věří, že bude schopen s váhou lépe pracovat.

Velké shazování provází i přípravu Lejska. Ten se od prohry v semifinále s Borárosem potkal nejprve s Jaroslavem Poborským a nebýt trestného bodu, tak slavil víc než jen remízu. Na turnaji OKTAGON 2 však prohrál KO s dalším kolegou z reality show Ďatelinkou. Nyní nad ním visí hrozba, že kdyby prohrál i s Pajtinou, tak bude doslova „realitním“ otloukánkem se zápornou bilancí.

Zápas je zařazen mezi PRELIMS a bude k vidění tedy pouze přímo v aréně na Štvanici 29.7.

Lístky na: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=-1739411

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here