MACHIDA CHTĚL MOC A NEMÁ NIC, ROMERO VYHRÁL, ALE PAK URAZIL AMERIČANY

Lyoto Machida si určitě za svých 21 zápasů v UFC a titul šampióna polotěžké váhy zaslouží místo v síni slávy. Bohužel je to v 37 letech možná poslední pocta, která jej v jeho kariéře minimálně u této organizace čeká. Mnozí upozorňují na jeho věk, ale soupeř, který si odnáší 50k usd za bonus je ještě o rok starší.

Machida si poměrně nesmyslně po těžkém KO od Rockholda došel po dvou měsících ještě pro těžší porážku, která jej navíc velmi pravděpodobně posílá naprosto mimo reálný dosah titulových možností, které pro něj byly vždy zásadní.
Těžko říct co ho k tomu vedlo, ale dle mého názoru bylo KO od Rockholda velmi těžké a Lyoto nebyl úplně ready. Lokty ve třetím kole, které dostal od Romera by jej měli přesvědčit, že je čas na delší pauzu.

Romero vyhrál i svůj 6 zápas v UFC a přidal 5 KO, když 4 KO uštědřil svým soupeřům až ve třetím kole a je v této statistice unikátem pro celu UFC. Stříbrný medailista ve volném stylu z OH je však velmi pobožným mužem a v pozápasovém interview si udělal dost nepřátel.

Romero byť anglicky příliš nemluví, tak upozornil, že chce říct něco důležitého a začal: „co se to s Vámi děje Ameriko? Vraťte se k Ježíšovi. Nikoliv ke gay Ježíšovi“

Den poté, kdy nejvyšší soud přiznal možnost gay sňatků pro celou Ameriku (tedy všechny státy) to bylo samozřejmě ne úplně taktické. Romero sice na tiskovce již tvrdil, že nic takového neřekl, a že je to nedorozumění, ale některé věci holt zpátky nevezmeš.

Člen ATT bude mít asi co dělat, aby se teď na něj nedívali v USA skrz prsty a je dost možné že si svou kariéru zkomplikoval, neb jeho řeč se velmi řeší na všech sociálních sítích a to především mezi pro UFC nejdůležitější skupinou mladých lidí. Což znamená, že to Dana, který je reatingem sledovanosti doslova posedlý nemůže nechat jen tak.

V ostatních zápasech ukázal především Larkin, že shodit pár kilo navíc může notně změnit kariéru. Vyhrál druhý zápas ve weltru a místo vyhazovu po třech předchozích porážkách jsou z něj nyní všichni paf a Larkin si hýčká 50k za bonus.

Vyhrál i vítěz TUF Brasil 3 Carlos Junior a nádherné KO highkickem, kterému lze přiznat jednoznačně větší sílu než rohypnolu si připsal spolu s 50.000 usd za bonus Santos.
Nechyběla ani tradiční okrádačka večera, když výsledek zápasu Makashvili vs. Diaz rozhodčí nejen dle mého názoru otočili ve prospěch Brazilce Diaze.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here