UFC přijde o dalšího veterána. Tentokrát to není nikdo jiný než 43letý Mark Hunt.

Velký oblíbenec u fanoušků a bojovník, který má za sebou téměř 20 let mezi profesionály, nemá už dlouhou dobu dobré vztahy s touto společností, kterou dokonce v roce 2016 zažaloval za to, že ve velké spoustě svých zápasů v UFC musel bojovat proti soupeřům, u kterých se prokázal pozitivní dopingový nález. Hunt cítil, že má právo na kompenzaci, ale když ho UFC nevyslyšela, rozhodl se celou věc vzít před soud.

Přestože má nyní vypsaný další zápas, proti Curtisi Blaydesovi na UFC 221, bude to jeden z posledních tří soubojů, které Hunt v této organizaci svede. Pak definitivně končí, jak potvrdil v čerstvém rozhovoru pro Submission Radio.

„Ano, bude to můj konec kariéry v UFC. Pak mi zbývají ještě dva zápasy a to je všechno. Asi víte, jaké vztahy mám s UFC, ale to je prostě byznys. Já jsem neudělal nic špatného, jenom prostě nechci, aby se mnou bylo zacházeno jako s h**nem – i když jsem zaměstnanec, tak chci vyjádřit svůj názor. Takže jak jsem řekl, zbývají tři zápasy (včetně onoho s Blaydesem) a pak se posunu dál.“

Teď je však otázkou, kam se posune. Hunt potvrdil, že chce pokračovat v kariéře a vzít nějaké „globální“ zápasy na Novém Zélandu, v Austrálii či Japonsku. Nevyloučil spolupráci s Rizinem, který sbírá bývalé hvězdy Pride, kde byl Hunt velmi populární, stejně jako v případě K1.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here