Masvidal hledá soupeře – Magny, Usman nebo?

Velký kamarád Yoela Romera se objevil v rohu Colby Convingtona a pomohl mu k zisku prozatimního pásu welterové váhy. Ve svém posledním zápase sice podlehl na body Stephenu Thompsonovi, ale stále se považuje za skvělého bojovníka, lepšího než Neil Magny nebo Kamaru Usman.

Víc než půl roku ale nesehnal soupeře. Tvrdě trénuje a čeká na správný čas, kdy se znovu vrátit do oktagonu.

„Je to trošku frustrující, ale co, jsem tady a v dobré formě. Čekám na správný čas, ať už bude soupeř z první desítky nebo ne“.

Pokud by si mohl dalšího soupeře vybrat, byl by jím Kamaru Usman, který zápas již jednou odmítl. Další v pořadí je Neil Magny, proti kterému mohl nastoupit český bojovník Patrik Kincl na UFC v Liverpoolu. Kincl ale z určitých důvodů nabídku na zápas odmítl.

„Jediná věc, se kterou bojuje, je cukrovka. Mně se vyhýbá. Anorektik“!

Masvidal již neočekává zápas s Magnym. Vše změnila Usmanova výhra nad Demianem Maiou a Masvidal vyzval právě Nigerijskou noční můru, ta zápas odmítla.

„Ten frajer si myslí, že jedna výhra nad silným soupeřem, ho dostane k titulové šanci. Je to srandovní. Když Usman řekl, že se mu vyhýbám. V podstatě mě nazval zbabělcem a teď když chci zápasit já, on odmítá. V zápase s Maiou si údajně zlomil obě ruce. No tak to bude asi silnější než Wolverine, když to dozápasil. Maia v tom zápase vůbec nebyl ve formě. Někdo by měl toho týpka konečně srovnat“.

Jorge Masvidal má velmi ostrý jazyk. Nedávno dokonce obvinil Michaela Bispinga z rasismu. Kamaru Usman je velmi sebevědomí bojovník a to se Masvidalovi nelíbí. Považuje se za lepšího bojovníka a chce to ukázat v oktagonu. Trojce Masvidal, Magny, Usman určitě zamíchá pořadím ve welterové divizi. Masvidal vždy doručí zajímavý zápas a proto tedy můžeme doufat, že se brzy do klece vrátí.

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here