OKTAGON míří opět do Ostravy a po oznámení prvního zápasu – pikantní titulové bitvy mezi Davidem Kozmou a Pirátem Krištofičem, byl oznámen i další zápas, který už teď nenechává jednoho fanouška klidným.

V kleci totiž své pěsti zkříží dva atraktivní bijci, kteří vyznávají hlavně souboje v postoji. Řeč není o nikom jiném, než finalistovi druhé série show OKTAGON Výzva, Radovanu Úškrtovi a maďarskému talentu Máté Kerteszovi.

Kertesz svůj poslední zápas absolvoval právě s novopečeným šampionem Kozmou, kdy mu sice podlehl jednoznačně na body, ale odmítl neuvěřitelných 20 takedownu a předvedl dravý výkon. Na odvetu rozhodně nezanevřel a rád by se dostal až k titulové šanci.

„Je to můj plán. První zápas byl vážně těsný. Kozma vyhrál díky dobré taktice. S odvetou počítám a pro ten titul si dojdu!“

Titulovou bitvu Gábor vs. Kozma si pochopitelně nenechal ujít a své potencionální soupeře pozorně sledoval.

„Bylo to hodně nešťastné ukončení zápasu, což se ale občas stává. Přeji Gáborovi, ať se rychle vyléčí.“

Okamžitě po oznámení zápasu Úškrt vs. Kertesz na OKTAGON 11 se na sociálních sítích strhla vlna nadšení.  Fanoušci se totiž můžou těšit na střet atraktivních stylů. Kertesz plánuje čelit bombám Uškrta v postoji.

„Skvělé, že má Rado podobný styl jako já. Konečně někdo, kdo se nebojí a vlastně chce bojovat. Nebude to mít ale jednoduché. Z posledních zápasů jste mohli vidět, ostatně i já s týmem jsme si to ověřili, že něco dělám dobře a mí soupeře semnou nechtějí zůstávat v postoji. Všichni nakonec jdou jen po takedownech. Jasně, je to MMA a jejich volba, ale já si díky tomu uvědomuji, jak moc jsem nebezpečný.“

A baví i fanoušky. Kertesz se českému a slovenskému publiku představil pouze dvakrát a za tu dobu si vytvořil opravdu početnou základnu fanoušků.

„Uvědomuju si to. Fanoušci v Česku a na Slovensku jsou skvělí. Každý den mi od nich chodí hodně zpráv na sociálních sítích, podporují mě a mě to žene kupředu. V zápasech hodně riskuju, chci je bavit a oni to cítí. Těším se na ně do Ostravy!“

OKTAGON 11 se uskuteční 16. 3. v ostravské Ostravar Aréně, která bude připravena hostit až 9.000 fanoušků. Lístky TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here