UFC 223 má svého zachránce.

Šampión pérové váhy Max Holloway, bojovník tělem i duší, se nezalekl výzvy a zachraňuje kartu skvělého galavečera, za zraněného Tonyho Fergusona. Tím jasně dokázal, kdo je tady pravým gangsterem. Ono totiž, vzít zápas, bez tréninkového kempu a po zranění s někým, jako je Khabib Nurmagomedov, to chce odvahu.

Nutno dodat, že Max nemá co ztratit. Jeho titul v sázce nebude. V případě výhry by se mohl, jako druhý člověk v historii stát šampiónem a držitelem pásu dvou váhových kategorií.

Po příletu do Vegas svou bezprostřední reakcí počastoval jednoho z novinářů.

„Když mi UFC zavolalo, zavolali tomu pravému. Jsem tady, šest dní před zápasem. Khabib je zvíře a jeden z nejobávanějších bojovníků v UFC.  Nevím ale proč. Je to bojovník a člověk, stejně jako já. Všichni trénujeme. Je na mně tam jít a zjistit, kdo je lepší.“

V Las Vegas nás tak čeká zápas bojovníků, kteří v UFC vyhráli 21 zápasů v řadě. V sázce bude tedy pravý, nefalšovaný titul lehké váhy. Conor McGregor o ten svůj přichází, stejně jako i Ferguson o interim.

Jak tento duel dopadne a jestlipak Max Holloway šokuje celý svět, pojďte zjístit společně s námi, na první sledovačku. Více info zde.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here