Účast Michala Kotalíka v druhé sérii show OKTAGON Výzva pravděpodobně nevyšla podle jeho představ. To se ovšem nedá říct o vítězně šňůře a zápasech, které následovaly.

Dvě výhry v prvních kolech a obzvlášť pak ta poslední, si řekly o pořádného soupeře. Kotalík v po-zápasovém rozhovoru vyzval jednu z legend domácí scény, Martina Šolce. Toho mu také promotéři nadělili a okamžitě tím tak vyčarovali blažené úsměvy na tvářích nenasytných MMA fanoušků.

Jestli totiž kombinace těchto dvou v jedné kleci něco znamená, tak pořádnou přestřelku a takzvanou bitvu o „Mistra ČR v pravém háku“.

Hostem nedávného vysílání OKTAGON MMA byl právě Michal Kotalík, který okomentoval Šolcova vyjádření a přednesl svůj vlastní pohled na zápas.

„Šolcík se vyjádřil, že mu stačí jen první kolo a že trénovat na tři ani nepotřebuje. Já souhlasím. Sám jsem v třetím nikdy nebyl. Trénuju samozřejmě ale i kondici. Martin má totiž poměrně tvrdou hlavu.“

Legendární zápas Martina Šolca a Jirky „Denisy“ Procházky

„Já už nedávno předpovídal, že to určitě skončí v prvním kole, maximálně v polovině druhého.“

Podle ohlasů se dá říct, že do zápasu půjde jako favorit právě zkušený Šolc, jehož bomby prý Kotalík prostě nevstřebá.

Stejného názoru je i Martin Šolc, který dokonce zavtipkoval, že žádného Kotalíka ani nezná.

„Stát se může cokoliv, ale jeho tvrzení je bez respektu ke mně a docela bláhové. Mohl mi projevit trochu úcty. To, aby řekl, že ani neví, kdo jsem, a ví jen o mých problémech s váhou. To se bude docela divit.“

Poslední zápas na turnaji OKTAGON 6 se Kotalíkovi obzvlášť povedl a jen dokázal, jak mu přechod pod trenérská křídla Andrého Reinderse prospěl. V Košicích mu stačilo pouhých 30 vteřin na to, aby soupeře poslal k zemi ukázkových highkickem. Onen výstavní kop pak dokonce obletěl svět v různých highlightových videích.

 „Ten highkick byl překvapivý pro všechny a hlavně i pro mě. Nečekal jsem, že to vyjde. Před zápasem jsme tím zakončovali kombinace na „lapách“ a chtěl jsem to zkusit i v zápase. Vyšlo to.

OKTAGON 7 společně s bitvou o Mistra ČR v pravém háku nebo historicky prvním titulovým zápasem se uskuteční 28. 7. na Štvanici! Lístky -> TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here