MIRO ŠTRBÁK NA WSOF V JAPONSKU JIŽ O VÍKENDU

Miro Štrbák 12-5-1 měl v posledních letech smůlu na zranění. Naposledy vzal narychlo zápas v Ružomberku s Polákem Rogozem, který bez problémů vyhrál. To bylo v březnu 2015. Stále je i držitelem pásu GCF, kde však již dva roky pás neobhajoval.

Teď se však vrací na velmi dobrém turnaji, který je spolupořádán organizací WSOF, která se snaží vyjíždět za hranice USA a poprvé se podívá do japonska.

Jeho soupeřem bude 41 letý veterán Akihiro Gono, který má bilanci 34-19-8. Bojovník jenž je veteránem Pancrase, Shooto, Pride a UFC. Začínal již v roce 1994 a na své pažbě má zářezy jako Hector Lombard, Gegard Mousasi, Crosley Gracie a spousta dalších skvělých jmen.
Samozřejmě v posledních letech přibývá více porážek, ale poslední dva zápasy zase vyhrál a dokazuje, že i v těchto letech umí být nebezpečný. Na druhou stranu poslední zápas měl v polovině roku 2014 a teď se tedy vrací po bezmála dvou letech.

Tento zápas je pro Mira extrémně důležitý. Jednak je to co-main event.. Dále porazit takovou legendu na jeho „posvátné“ Japonské půdě by znamenalo jistě další nabídky a samozřejmě i další možnost spolupráce s WSOF.

Turnaj se odehraje 7. Února v Tokyu a držíme samozřejmě palce!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here