Nick Diaz zaplatil kauci a zůstává na svobodě

Starší z bratrů Diazů zůstává volný poté, co mu soud potvrdil kauci za údajné domácí násilí, kterého se měl dopustit v Las Vegas před pár týdny. Mluvčí okresního soudu to potvrdil pro server MMA Fighting.

Státní zástupce v Nevadě požadoval navýšení kauce z osmnácti na sto tisíc dolarů. Soudce Amy Chelini tento návrh zamítl. Diaz tedy zaplatil kauci osmnáct tisíc dolarů a byl z vazby propuštěn.

Nick Diaz je obvinění z domácího násilí, kdy měl napadnout a škrtit jednu z přítomných žen. Při úterním soudním stání nebyl Diaz přítomen, zastupoval ho jeho právní zástupce Ross Goodman. Další stání je naplánováno na desátého července.

Oběť tvrdí, že jí po společné hádce Diaz popadl za hlavu, hodil na zem a později začal škrtit v rezidenci v Las Vegas. Policie po příjezdu popsala stav ženy, jako velmi špatný, s viditelným stavem velké bolesti. Napadená žena policii nahlásila, že ji Diaz také hodil na roh bazénu a to jí způsobilo zranění kyčelního kloubu a množství podlitin na těle i zranění hlavy.

Diazův blízký kamarád řekl, že údajná oběť delší dobu Diaze obtěžuje a chce získat jeho pozornost. Údajně si napadení vymyslela. Nick se ale po příjezdu policie bránil zatčení, což nevypovídá o jeho nevině. Z jeho příspěvků na sociálních sítích víme, že párty a ženy jsou Diazovo každodenní zábavou. Brzy se dovíme, zda znovu nepřekročil povolené meze.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here