NOC BOJOV 5 – preview

Ružomberok – ŠH Koniareň
28.3.2015 – 19h
www.nocbojov.sk
vstupenky na www.ticketportal.sk

Pátý turnaj z produkce Noc Bojov přináší několik velmi zajímavých zápasů i první boj na našem území v kleci která, je kopií klece M1. Tedy pletivo u země a provazy v horní části.

Celkem se fanoušci mohou těšit na 13 zápasů, které jsou namixovány na MMA a K1 pravidla. Představme si to nejzajímavější co předvedou boric ze Slovenska, Česka, Běloruska, Polska a Ukrainy.

Čestným hostem bude hvězda kulturistiky Robert Burneika, který má za sebou neksutečně úspěchů a je nejen v Polsku skztečnou megastar, když například jeho FB profil sleduje přes 600.000 fanoušků.

Štrbák vs. Rogož – MMA 3×5 min -77kg

Velmi zajímavý duel. Štrbák je náhrada na poslední chvíli, neb Pukač si naplánoval do jednoho týdne dva zápasy a při jeho známých problémech s vahou se zřejmě muselo stát co se nakonec i stalo. Místo něj si tedy zápas o váhu výše, než běžně chodí střihne šampión GCF Miroslav Štrbák.

Byť je to o 7kg více, tak je Štrbák pro Rogože daleko větší hrozbou a i proto si řekl polská vorec, který má bilanci (8-2) o více peněz.

Rogož vyhrál 8x v řadě, ale poslední dva zápasy prohrál submisí v prvním kole, když ten poslední byl také před týdnem jako hlavní utkání na turnaji SOUL FC 3.
Rogož sám je, ale nebezpečný zemař, když má 6 vyhraných duelů právě na submisi.
To Štrbák (10-5) byl vždy především striker a tak se můžeme těšit na zajímavou konfrontaci. Miro byl na tréninkovém kempu v Thajsku a měl by být více než dobře připraven. Od zápasu o titul s GCF se představil dvakrát na zahraničních turnajích v Polsku a Rusku a byť dvakrát prohrál, tak předvedl vždy velmi dobré výkony. Nyní má tedy šanci bodovat mimo svoji váhu, ale s velmi dobrým polským soupeřem.

Garaj vs. Farkhad

Pavol Garaj je světovým šampiónem WKN a jeho zápasy je vždy radost sledovat. Pavol má skvělou fyzičku a vytrvalost v zápase a přidává tam, kde ostatní již často nemohou. Na druhou stranu mu občas chybí úder, kterým by zápas ukončil. Naposledy na to trochu doplatil před vánoci v Liptovském Mikuláši v duelu s Tigranem Movsisjanem.
Nyní se potkává s odchovancem slavného Běloruského Chinug gymu, který vychoval pro tento sport doslova desítky světových hvězd. Farkhad má za sebou zápasy téměř ve všech zajímavých evropských organizacích a vítězit dokáže pravidelně třeba na Tatneft či na turnaji Kunlun, který se stává světovou extratřídou.
I tento duel bude pro fanoušky opravdovým svátkem a můžeme se těšit na totální přestřelku ze které ani jeden z borců nebude chtít uhnout.

Kušmírek vs. Štverák 2. – o titul WKN

V prvním měření sil jsme viděli zvítězit Popradského Denise Kušmírka, ale od té doby uplynul nějaký ten čas a Štveráka se neustále zlepšuje pod vedením Vlada Idrányho. Odveta je vždy zajímavá a zvlášť, když je okořeněná titulem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here